Astrology reveals the will of God
  • .*.


Hai să ne cunoaștem

  Astrologia

Astrologia este un limbaj.
Daca intelegi aceasta limba, cerul va vorbi cu tine.

Despre Astrologie

Din negura timpului oamenii și-au pus întrebări despre sensul vieții, destin, liber arbitru versus karmă și întrebându-se au ridicat ochii spre cer și au văzut că nu sunt singuri…Soarele și Luna, planete care cu timpul s-au personificat în divinități și o nemărginire de stele erau pe bolta cerească și se uitau la ei.
Cu timpul am îndrăznit chiar să călătorim către alte planete și ne gândim să vizităm și alte galaxii. Cu toate acestea înțelepciunea arhetipală străveche a relevat un adevăr care ni s-a relevat și pe care-l trăim zi de zi formulat în a doua lege universală hermetică: “Ceea ce este sus este si ceea ce este jos, Ceea ce este jos este si ceea ce este sus”.

Este o călătorie fascinantă pe parcursul cărei deja am încetat să mă mai mir de sincronicități, raspunsuri și ghidări. Acum trăiesc efectiv în stare de recunoștință și bucurie fiecare moment din prezent așa cum se deruleaza, ca și firul Ariadnei spre ieșirea din labirintul vieții mele.
Vă invit alături de mine să derulăm acest fir invizibil către lumină..cât mai multa lumina!

Despre mine

In calitate de astrolog profesionist, acreditat la nivel national, prestez servicii de dezvoltare personala folosind astrologia si artele divinatorii . Astrologia este o “CHEMARE”, acel “CALLING” cum se exprima atat de frumos in limba engleza, si nu o simpla meserie.
In cadrul consultatiilor astrologice este extrem de importanta interactiunea persoanala cu consultantul, care, daca este ghidata cu maiestrie, poate conduce catre o evolutie accelerata la nivel personal.
Canalul de YouTube Astrolog Luminita Ristea si pagina de Facebook Astrolog Luminita Ristea reprezinta doua platforme puternice de interactiune cu persoanele interesate de astrologie, in primul rand ca o cale de dezvoltare persoanala si evolutie.