În toamna anului 2013, datorită unor evenimente  neașteptate care au aparut in viaţa mea, am fost ghidata să intru pe o nouă cale care se deschidea timid în fața mea: astrologia. În data de 20 noiembrie 2013 am primit confirmarea de înscriere la Cursurile de astrologie Fidelia Start de la Scoala de Astrologie Fidelia. În data de 20 noiembrie 2016, într-o sincronicitate perfecta îmi dădeam examenul final obțineam certificarea oficială în ocupația de astrolog în România cu diplomă recunoscută de Ministerul Muncii din România și Uniunea Europeană.
Astrologia mi-a deschis un alt portal către artele divinatorii și nu este de mirare de ce. Având Soarele conjunct cu Nodul Sud în Pești am ”redescoperit” tarologia și divinația cu cărți oracol, Lenormand și Rune. Totul a evoluat într-un ritm amețitor și între timp am devenit absolventă a cursurilor “Certified Angel Card Reader” predate de Doreen Virtue și din anul 2016 am început studiul primului Modul  (Foundation Course) la Faculty of Astrological Studies din Londra.
De profesie economist – expert contabil, auditor financiar și consultant fiscal îmi impart viața de zi cu zi între zona cifrelor abstracte (așa se explică Nodul Nord în Fecioară și ascendentul în Capricorn) și zona ezoterica (Soarele în Pesti, Neptun în Scorpion, Luna în Rac).
Astrologia și artele divinatorii au adus magie în viața mea și o schimbare  de direcție la 360 de grade! Alta perspectivă, noi orizonturi, liniste și pace sufletească..și multa iubire, și recunoștință alaturi de oameni deosebiți de care m-am înconjurat.
Sunt ghidata să trăiesc conștient, responsabil, în cunoștință de cauză și sunt profund recunoscatoare pentru aceasta oportunitate pe care mi-a oferit-o viața. Este o calatorie, care mă va însoți de-a lungul acestei vieți si în care doresc să aduc celor din jurul meu magie si lumină.